Resa

Så har det blivit dags för årets härligaste feelgood resa ner till Italien!

Unna dig själv att njuta lite extra av livets goda i höst. Kom och bo i slottsliknande miljö på medeltida toskanskt gård, njut av kulinariska måltider, italienska viner, ljuvlig natur samt yoga två gånger per dag. Utöver det finns möjlighet till vandring, cykling, tennis, besök till kloster och närmaste stad Lucca & Pisa.

I år erbjuder vi två datum, med lite olika fokus:

28 september-2 oktober
Free to flow and grow

Flow Yoga, Yin och Pilates med Annika, Anna & Sara

Under dessa dagar varvar vi härlig mjuk och flödande yoga med stärkande pilates på mattan. Fokus ligger på att hitta den egna inre balansen både fysiskt men kanske också i livet. Var har du dina obalanser? Vad behöver du för att hitta mer balans och stabilitet i både kroppen och i livet i stort?

5 oktober – 9 oktober
Movement, Meditation and Music 

Flow Yoga, Yin & Sound Bath med Annika, Therese & Sara

Under dessa dagar tillåts du landa djupt i dig själv för en tid av återhämtning, vila och läkande. Vi varvar mjukt flödande yoga med Yin och ljudets läkande kraft. Musik, klangbad och sång sänder vibrationer genom kroppen så att du kan läka ända in på cellnivå. Med hjälp av yoga och meditation ges du verktyg för att landa även i vardagens brus. Hur kan du hitta aktiv återhämtning i din vardag?

Om oss som ordnar resan & håller i yogan

Annika Tersmeden är certifierad (500+h) Embodied Flow & Yin yogalärare och sedan 2021 även certifierad Level 1 MELT instruktör. Hon bjuder på dynamiskt  flödande yogaklasser där fokus ligger på inkännande av kropp och sinne. Vi utforskar naturliga rörelsemönster med nyfikenhet och glädje och tränar oss på att lyssna in kroppen både i rörelse och stillhet. Annika kommer bjuda på Flow yoga och Yin yoga.

Therese Engdahl är stressreduceringscoach och certifierad Bikram, Medi yoga och Yinyogalärare. Hon jobbar med återhämtning, stressreducering och ljudets läkande effekt genom att blanda Yin Yoga, Meditation, Soundbath (ljudresa till toner och vibrationer av kristall- och metallskålar) samt chanting och mantrasång. 

Anna Grisotti är Yoga instruktör och fullt licensierad STOTT PILATES tränare. Sedan 2022 även certifierad Level 1 MELT instruktör. Anna vill framförallt inspirera till rörelseglädje och till att du som utövare ökar din kroppskännedom och på så sätt kan hitta lätthet och samtidigt precision i din träning. Anna kommer bjuda på Pilatesklasser där du på ett lekfullt sätt får känna in kroppens inbyggda styrka och kraft.

Sara Ottosson är certifierad Yin Yogalärare och arrangör för denna resa. Det är 4:e året i rad hon bjuder in oss till Villa Buonvisi, som Saras svägerskas familj äger och driver. Har du frågor och tankar kring resan vänder du dig till Sara. Hon bjuder förutom på värdskap och service, även på assistans under yogaklasserna. Varma mjuka händer som omsluter axlar, lår och fötter samt ljuvliga eteriska dofter som sprider sig i rummet!

Så här kan en dag se ut:
7.30 Meditation på berget i soluppgång
8.30 Frukostbuffe
10.00 Yoga (dynamisk flow)
13.00 Lunch på gården
17.00 Yoga (restorative yin) & chanting
19.30 Fördrink & middag

Övriga aktiviteter:
– Vandringar i omgivningarna
– Besök till granngården
– Yogaworkshops
– Besök till klostret
– Besök till staden Lucca
– Tennisbanor
– Swimmingpool

Pris: 
9000 kr för 4 nätter. Inkluderar boende i dubbelrum, helpension (mat & dryck) på Villa Buonvisi, samt alla lärarledda klasser.

Ej inkluderat:
Resa tur & retur till Italien (Pisa eller Florens) samt transfer till och från flygplatsen. Detta ombesörjer deltagarna själva. Vid önskemål hjälper vi gärna till att boka transfer tur/retur Villa Buonvisi. Tips är att boka flyg så snart som möjligt.

Anmälan & Bokning:
Om du är intresserad av att följa med på denna fantastiska resa så reservera en plats genom att skicka ett mail till sara.yoga.ottosson@gmail.com samt betala in 1000 kr i anmälningsavgift till Sara Ottosson. Swisha till 0736796744, märk betalningen med namn och vilken av resorna du vill åka med på. Resterande belopp betalas 1 mån innan ankomst. 

Hoppas vi ses i ljuvliga Toscana i höst!
Therese, Anna, Annika och Sara