Resa

Så har det blivit dags för årets härligaste feelgood resa ner till Italien!

Unna dig själv att njuta lite extra av livets goda i höst. Vi bor i slottsliknande miljö på en underbar medeltida toskanskt gård och njuter av kulinariska måltider, italienska viner, ljuvlig natur samt yoga två gånger per dag. Utöver det finns möjlighet till vandring, cykling, tennis, besök till kloster och till närmaste stad Lucca & Pisa. Eller kanske bara ligga vid poolen och läsa en god bok.

4 – 7 oktober 2023
Flow Yoga, Yin Yoga & Klangbad med Annika, Therese & Sara

Det är en magisk liten plats vi möts på tillsammans under några dagar för att ladda batterierna. Omgivningarna, yogan och samvaron skapar förutsättningar för dig att landa djupt i dig själv, att vila och återhämtas på så många plan. Vi kommer dela med oss av den bästa yogan vi kan tänka oss: dels en dynamisk och ändå mjuk inkännande flowyoga till skön musik och dels yinyogans magiska stillhet, andning och meditation. Till det kommer massor med musik, klangbad och sång som sänder vibrationer genom kroppen så att du kan läka ända in på cellnivå.

Om oss som ordnar resan & håller i yogan

Annika Tersmeden är certifierad (500+h) Embodied Flow & Yin yogalärare och sedan 2021 även certifierad Level 1 MELT instruktör. Hon bjuder på dynamiskt  flödande yogaklasser där fokus ligger på inkännande av kropp och sinne. Vi utforskar naturliga rörelsemönster med nyfikenhet och glädje och tränar oss på att lyssna in kroppen både i rörelse och stillhet. Annika kommer bjuda på Flow yoga och Yin yoga.

Therese Engdahl är stressreduceringscoach och certifierad Bikram, Medi yoga och Yinyogalärare. Hon jobbar med återhämtning, stressreducering och ljudets läkande effekt genom att blanda Yin Yoga, Meditation, Soundbath (ljudresa till toner och vibrationer av kristall- och metallskålar) samt chanting och mantrasång. 

Sara Ottosson är certifierad Yin Yogalärare och arrangör för denna resa. Det är 4:e året i rad hon bjuder in oss till Villa Buonvisi, som Saras svägerskas familj äger och driver. Har du frågor och tankar kring resan vänder du dig till Sara. Hon bjuder förutom på värdskap och service, även på assistans under yogaklasserna. Varma mjuka händer som omsluter axlar, lår och fötter samt ljuvliga eteriska dofter som sprider sig i rummet!

Så här kan en dag se ut:
7.30 Morgonvandring i tystnad samt Meditation på berget i soluppgång
8.30 Frukostbuffe
10.00 Yoga (flow/yin)
13.00 Lunch på gården
17.00 Yoga (flow/yin)
19.30 Fördrink & middag

Övriga möjliga aktiviteter:
– Vandringar i omgivningarna
– Besök till granngården
– Yogaworkshop
– Besök till klostret
– Besök till staden Lucca
– Besök till havet
– Tennisbanor
– Swimmingpool

Första dagen inleds kl. 18:00 med en stund på mattan och efterföljande middag vid kl. 19.30. Retreaten avslutas på lördagen med yoga och en lättare bit mat innan avfärd till flygplatsen.

Pris: 
9500 kr för 3 nätter. Priset inkluderar del i dubbelrum, helpension (mat & dryck) på Villa Buonvisi, samt alla lärarledda klasser.

Ej inkluderat:
Resa tur & retur till Italien (Pisa eller Florens) samt transfer till och från flygplatsen. Detta ombesörjer deltagarna själva. Vi rekommenderar i första hand Ryanair till Pisa och Ryanair eller Norwegian från Pisa. Vid önskemål hjälper vi gärna till att boka transfer tur/retur Villa Buonvisi. Tips är att boka flyg så snart som möjligt.

Anmälan & Bokning:
Om du är intresserad av att följa med på denna fantastiska resa så reservera en plats genom att skicka ett mail till sara.yoga.ottosson@gmail.com samt betala in 1000 kr i anmälningsavgift till Sara Ottosson. Swisha till 0736796744, märk betalningen med namn och vilken av resorna du vill åka med på. Resterande belopp betalas 1 mån innan ankomst. 

Hoppas vi ses i ljuvliga Toscana i höst!
Therese, Anna, Annika och Sara