Pris & Boka

Yogan erbjuds som terminskurser med start höst och vår. Du anmäler dig till en (el två) fast tid i veckan och är då alltid garanterad en plats i lokalen.

Missar man ett tillfälle kan man ta igen det i mån av plats inom samma termin.
Du kan också köpa drop in-klass, eller klippkort men yogar då i mån av plats.

Antalet platser per klass är begränsat. Det innebär att du behöver anmäla din frånvaro senast 2 h innan klassen så att en annan deltagare kan nyttja platsen (ta igen missat tillfälle el droppa in). Läs mer om villkoren nedan.

PRISER VT 2023

Klasserna startar 8 januari och pågår fram till midsommar (21 juni).

Yoga 1 ggr/v online eller i studion (22 ggr, garanterad plats, fast tid i veckan) 4600 kr.
Yoga 2 ggr/v, hel termin (44 ggr) 8 800 kr
Yoga 1 ggr/v halv termin (11 ggr) f.o.m 8/1-26/3 (uppehåll 26/2)
Drop in 1 ggn = 250 kr
Klipp 5 ggr = 1 200 kr
Klipp 10 ggr = 2 300 kr

Anmäl dig här:

Använd formuläret nedan för att anmäla dig till yogan och/eller ställa dina frågor. Jag återkommer så fort jag kan.
Ange ditt fullständiga namn, epost och postadress vid kursanmälan. Du får en skriftlig bekräftelse på din anmälan och därefter en faktura på kursbeloppet. Läs villkor för anmälan nedan.

Du kan också nå mig på:
annika.tersmeden@gmail.com
073-267 20 77

 

Villkor kring anmälan och deltagande

Efter bekräftad plats skickas faktura på kursavgiften till dig på epost. Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Ångerfristen börjar dagen efter anmälan skickats.

Om du skulle bli sjuk eller få förhinder och inte kan medverka på kursen betalas inte avgiften tillbaka, men du kan överlåta kursen till en vän istället. Se bara till att meddela mig i så fall så jag vet vem som kommer i ditt ställe.

Frånvaro från en klass meddelas senast 2 timmar innan klassen startar så att din plats kan utnyttjas av annan elev som vill ta igen missat tillfälle. Du kan då ta igen missat tillfälle på valfri klass, i mån av plats under samma kursomgång. På de klasser som även sänds via Zoom kan inspelning erbjudas, även det behöver anmälas 2 h innan.

I samband med din beställning godkänner du att Aniccayoga lagrar och använder dina adressuppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt att informera om vår verksamhet. Aniccayoga kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt lag har du rätt att på begäran, en gång per år, få del av den information vi har registrerat om dig.