Pris & Boka

Yogan erbjuds som terminskurser med start höst och vår. Du anmäler dig till en (el två) fast tid i veckan och är då alltid garanterad en plats i lokalen. Missar man ett tillfälle kan man ta igen det i mån av plats inom samma termin.
Du kan också köpa drop in-klass, eller klippkort men yogar då i mån av plats.

Antalet platser per klass är begränsat. Det innebär att du behöver anmäla din frånvaro senast 2 h innan klassen så att en annan deltagare kan nyttja platsen (ta igen missat tillfälle el droppa in).

PRISER

Kurs 1 ggr/v (10 ggr, garanterad plats, fast tid i veckan) 2 100 kr.
2 ggr/v (20 ggr, garanterad plats, fasta tider i veckan) 4 000kr.
Drop in 1 ggn = 250 kr
Klipp 5 ggr = 1 200 kr
Klipp 10 ggr = 2 300 kr

Anmälan

Använd formuläret nedan för att anmäla dig till yogan och/eller ställa dina frågor. Jag återkommer så fort jag kan.
Ange ditt fullständiga namn, epost och postadress vid kursanmälan. Du får en skriftlig bekräftelse på din anmälan och därefter en faktura på kursbeloppet.

Här kan du också nå mig:
annika.tersmeden@gmail.com
073-267 20 77

 

 

Anmälan och villkor

För att boka din plats skickar du in en anmälan via hemsidan, anmälningslänk eller via mail till annika.tersmeden@gmail.com. Du får då en bekräftelse på epost om att din anmälan är mottagen och om du har fått plats på angiven kurs. Faktura på kursavgiften skickas till dig på epost.  14 dagars ångerrätt gäller enligt lag. Ångerfristen börjar dagen efter anmälan skickats.

Om du skulle bli sjuk eller få förhinder och inte kan medverka på kursen betalas inte avgiften tillbaka, men du kan överlåta kursen till en vän istället. Se bara till att meddela mig i så fall så jag vet vem som kommer i ditt ställe.

Frånvaro från en klass meddelas senast 2 timmar innan klassen startar så att din plats kan utnyttjas av annan elev som vill ta igen missat tillfälle. Du kan ta igen missat tillfälle på valfri klass, i mån av plats under samma kursomgång eller ta del av inspelningen av klassen, så du kan yoga hemma när det passar.

I samband med din beställning godkänner du att Aniccayoga lagrar och använder dina adressuppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt att informera om vår verksamhet. Aniccayoga kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt lag har du rätt att på begäran, en gång per år, få del av den information vi har registrerat om dig.